Hejdå babies

Vinkade av kidsen idag, de åkte till Vasa på en liten semester hos mommo och moffa. Trots att jag verkligen behöver en break från dem efter hela den här höstens helvete med Unos brutna ben är det ändå lite sorgligt att se dem åka iväg. Små människor ute i stora världen, yhyy.  Som tur har de varandra. Och mommo och moffa då.

Nu ska jag försöka njuta av tystnaden och se vad det blir till. Antingen ramlar jag ihop i en utmattad hög och hulkar ut all trötthet eller så blir det ett fem dagar långt guldmaraton. Vi får se.

12 responses

 1. Ni har tur som har mommo och moffa som verkligen verkar ställa upp för er. Tyvärr gör inte alla mor farföräldrar det eller det finns också de som tycker att det inte är deras sak att sköta barnbarnen. Hade själv en underbar mormor som alltid fanns där för sin familj och sina som man ser som vuxen inte alltid så lugna barnbarn. Fortfarande tror jag att den trygghet och kärlek mormor gav mej gjort mej till en trygg vuxen.

  • Vi har verkligen tur då både mor- och farföräldrar alltid ställer upp och hjälper till. The more, the merrier helt klart. De är en så stor tillgång för barnen – och oss slutkörda föräldrar. 🙂

 2. När katterna är borta..
  Alla är värda lite egentid, att ta igen sig lite. Kan inte föreställa mej hur jobbigt det varit med brutet ben och allt. Här bröt ena ungen också benet förra veckan. Gah!
  Nej, men nu ska du njuta och så får du istället längta lite efter dina barn. Men bara lite 😉

 3. Satsa fullt ut på guldmarathon!
  Imorgon ska Elaisa med på kalas o på lördag väntar överraskning för dina guldkorn så no worries at all!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s