Fulbloggande

Var idag och gästade Stiftelsen på Radio X3M för att tala om Bloggalan som Anne och jag ska leda i Vasa 21 november. Vi talade bl.a. om det i dagarna väldigt debatterade ämnet yta vs djup i bloggar och personligen ser jag inte att det ena skulle vara bättre än det andra eller att de på något sätt skulle utesluta varandra.

Programledaren Pernilla tyckte att min blogg är rent ut sagt ful (oroa er inte, vi är kompisar – jag tog inte illa upp) och tja, det kanske den är! Personligen så är jag bara så himla ointresserad av fotografering att jag inte orkar bry mig om att mina bilder oftast är gryniga telefonbilder, tycker att stunden och känslan i en bild är viktigare än kvalitén. So sue me.

Egentligen så hoppas jag att den här bloggen rent innehållsmässigt får fortsätta vara ful och behandla livets baksida utan att skämmas för det. Det viktigaste just här är ändå innehållet och samhörigheten oss emellan och jag antar att ni som hänger här även i fortsättningen får ha överseende med oskarpa bilder och senapsgul bakgrund. Kanske jag någon dag genomgår en personlighetsförvandling och blir tekniskt intresserad men jag ser det som högst osannolikt.

Puss & kram!

8 responses

  1. För min del får du fortsätta fulblogga så mycket du vill. 🙂 Samhörigheten, som du kallar det, är i vilket fall som helst det jag uppskattar mest! Kramkram ♡

  2. Ful har jag aldrig tänkt om din blogg. Det kan bero på att jag inte attraheras av damtidningsestetiken. Jag är ute efter text på bloggar, punkt slut.
    Fortsätt så här!

  3. Men ”sprickor i fasaden” är väl ändå att ta i! 😀
    Ingen fasad, utan ett levande ansikte, skulle jag snarare säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s