”Det ska va gött o leva…”

Sparkar igång vår tumisvecka men en rejäl avlusning på Uno. Tänkte att han skulle ha sluppit eländet efter att vi avhandlat både Elaisa och yours truly, men icke. Har själv haft löss en fjuttig gång i lågstadiet och har tydligen haft någolunda tur då bägge barn lyckats dugga för alla ”löss i huset”-lappar på dagis de senaste åren. Nu då jag ropar efter tur så ekar bara ett tomt ”Hallååååå…?”

kuva (56)

Hög igenkänningsfaktor i den här mammaversionen av klassikern Hallelujah. ”When I get to sleep I sing, Oh hallelujah!” Dessutom sjungen av en ängel!

2 responses

  1. Yup! Underbara löss… De är vidriga att få bort. Lycka till med projektet. Då Elin hade dem för ett par år sen så blev jag med en lössnoja som ännu sitter kvar. Kastade bort alla hårborstar och böt lakan och tvättade alla mössor och halsdukar… Kollar huvvena ännu nu som då. Tack o lov så har dagiset fixat hatthyllorna så att alla har sin egna lilla låda. Men, givetvis kan man ju få dem ändå. Ni lär inte vara sysslolösa under veckan, hoppeligen luslösa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s