Hemma på tumis

Lugnet har sänkt sig över stugan efter att jag kört Elaisa och mina föräldrar till min bror, imorgon åker hela gänget till Turkiet på semester. Uno och jag hamnar tyvärr att stanna hemma denna gång och trots att jag såklart hellre skulle ligga under ett parasoll och sippa paraplydrinkar känns det helt rätt.

Dessutom är det nästan lyxigt enkelt att bara ha ett barn istället för två, tror att vi kommer att ha det ganska skönt han och jag denna vecka. Och det kommer alltid nya resor. Tills vidare får vi leva på minnet från förra årets resa.

kuva (55)

Telefonen tömd 1.1-2015 754

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s