Lever du det liv du vill leva?

Då jag körde hem från jobbet på lördag grötade trafiken ihop sig rejält och det visade sig att det inträffat en allvarlig bilolycka. Då jag körde förbi olycksplatsen arbetade räddningspersonalen med att få ut en av passagerarna ur bilen. Det är lyckligtvis sällan man ser dyligt på så nära håll och jag blev väldigt illa berörd.

Det är ju så lätt hänt att det skiter sig. Okej, i detta fall var föraren berusad vilket såklart är oacceptabelt men samtidigt ser man dagligen hur folk knapprar på sina telefoner medan de kör på motorvägen utan en tanke på att allt i värsta fall kan vara förbi något ögonblick senare.

Många tankar vaknar till liv då man ser sånt här, man påminns om hur skört livet är och hur snabbt allt kan förändras. Det allra sorgligaste är hur många av oss som av orsak eller annan går omkring och lever våra liv på ett helt annat sätt än vi egentligen önskar. Detta kommer fram inte minst i vårt relationsprojekt som jag jobbar med i september.

14

2 responses

  1. Lever väl inte det liv jag vill leva tyvärr. Försöker ändå vara tacksam över det som är bra i mitt liv. Med dagens arbetssituation får man vara glad över att överhuvudtaget ha ett jobb. Även om jag gärna skulle byta jobb. Försöker att inte låta jobbet ta över utan försöker njuta av fritiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s