Uno och chicksen

Uno hade det bättre än många andra i helgen då han bara fick ligga och motta folkets hyllning. Inte alla som har fyra beundrande brudar runt sig en vanlig kväll. Gips is the way to go, boys!

kusiner 11.9-2015

Nu stålsätter vi oss för 1,5 veckor till av gips och sen så kan livet förhoppningsvis så småningom återgå till det normala. Tror att vi alla kommer att uppskatta de där vanliga grejerna som man brukar ta för givet, t.ex. att man kan gå. (Åtminstone i en vecka eller två, innan man igen tar det för givet. Ty så är människan funtad.)

5 responses

  1. Du har helt rätt. Gips is the way to go. Jag gick med gips en svettig sommar. Har aldrig haft så vältränad överkropp som då. Hjälper ju inte om man cruisas runt i rullstol dock men hur som haver ville ju alla bara kasta sin kärlek över en. Typ. Kämpa på & hälsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s