Kärleksrelationernas ABC

Gårdagens Experttimmen-sändning blev riktigt givande, våra experter Pia Graniittiaho och Mika Lindfors besvarade en massa av publikens relationsfrågor. Går du och grunnar på ditt förhållande finns här antagligen åsikter som kanske öppnar för nya tankegångar.

Vi funderade bl.a. över när det ännu finns möjligheter att rädda förhållandet, hur man ska veta om det är dags att tacka för sig och gå vidare, hur man ska berätta för barn att man ska skilja sig men också på hur livet ser ut på singelmarknaden efter en separation i vuxen ålder.

Lyssna kan du göra HÄR.

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s