Nazar är utsugare

Vi hade bokat en resa till Turkiet om några veckor men då Uno bröt benet hamnade jag avboka min och hans resa, (Elaisa får åka med mommo och moffa som planerat). Nå, igår fick vi goda nyheter på sjukhuskontrollen, han får bort gipset redan om två veckor vilket innebär att vi trots allt borde kunna åka iväg på semester. Nå, nu då vi kontaktar Nazar för att återställa avbokningen så säger de att de nog kan sälja våra platser tillbaka till oss men att det då kostar 890 euro mera!

Vi avbokade i god tid för att de skulle kunna sälja platserna vidare istället för att göra det typ dagen innan och detta är tacken vi får? Två dagars avbokning som vi gjorde för att vara schyssta mot dem skulle alltså nu kosta oss 890 euro? Don´t think so.

Har alltid varit mer än nöjd med denna researrangör men just nu är nog kursen noll i min bok.

7 responses

    • Nej suck, de kom nog emot en del sen efter vissa påtryckningar hos cheferna men inte tillräckligt. Vi får chilla hemma istället och ta en ny resa vid annat tillfälle. 🙂

  1. kan ni avboka allas resa och ta ett annat företag i stället hela slurven? Det är ju fan sjukt att era platser finns kvar, men dom skall ha 900 euro mera för att ni var hyggliga mot dem.

    • Bestämde oss för att ändå ta det säkra före det osäkra och stanna hemma tills Uno är helt återställd. Den övriga familjen åker ändå. Får ta en ny resa vid annat tillfälle. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s