Me and Mr Stinky

Som jag nämnde så har Uno lyckats kissa ner sitt splitternya gips och det ordentligt. Eller snarare de där mjuka tygerna som skyddar huden. Hur som helst, nu luktar han värre än en uteliggare och det känns outhärdligt att han ska behöva ligga i sitt eget kiss i en månad ännu.

Tog dock mod till mig och ringde till sjukhuset och frågade deras åsikt och de sa att man kan försöka byta ut de stoppningar man kommer åt nu och så åtgärdar de resten då vi ska på kontroll nästa vecka. Således har jag agerat Florence Nightingale ikväll och klippt bort en hel del stinkande material, tejpat och haft mig. (Allt ska man nu kunna här i världen.)

Tror att jag kommer att uppskatta den enkla, gråa vardagen lite mer efter att denna pärs är över. Bara en sån sak att alla kan gå och uträtta sina behov kommer att kännas som guld. Tills dess…Me and Mr Stinky, we have this thing going on.

Mr Stinky

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s