Gipsexperter, ohoy!

Som jag nämnde så har Uno lyckats kissa ner sitt splitternya gips och det ordentligt. Eller snarare de där mjuka tygerna som skyddar huden. Hur som helst, nu luktar han värre än en uteliggare och det känns outhärdligt att han ska behöva ligga i sitt eget kiss i en månad ännu.

Vågar jag månne själv klippa bort de drabbade mjukningsmaterialen och ersätta med nya eller river de då huvudet av mig på sjukhuset vid nästa kontroll?

2 responses

  1. Jag skulle inte börja mixtra med gipset själv (det har säkert runnit/sugits kiss långt in i gipset också så det hjälper int att bara byta ut det synliga). Jag skulle ringa till det ställe (avdelning? Poliklinik?) han fick gipset på och berätta vad som hänt och fråga om det finns nån chans att få det omgipsat. Det borde gå bra, och han är nog inte den första (och inte den sista) som kissat på sitt gips 😉

    • Jag ringde just dit och de sa typ samma sak som dig. De sa att testa om det funkar med att byta det yttersta och om inte, kom hit så styr vi upp det. 🙂 Tack för hjälpen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s