Har du kärlekstrubbel?

I september kommer jag och Anne att jobba tillsammans kring Svenska Yles satsning I nöd och lust. Tre torsdagar i rad sänder vi live på Radio Vega kl.19.30-21 och svarar på just dina frågor kring relationer och skilsmässor. Med oss har vi Heli Vaaranen, chef för parförhållandecentrum på Väestöliitto och Lars Granskog, expert på konfliktlösning i parförhållanden.

Har du något du själv går och grubblar på kan du ställa din fråga anonymt HÄR.

annehannah-press

5 responses

 1. Tycker det här är en himla fin satsning fastän jag just nu är nöjd och glad i mitt förhållande. Fint att Yle tar upp det här, för många är det säkert tabu.

  • Jag tror absolut att dessa saker behöver ventileras öppet, utan dömande. Ligger så mycket skuld i ifrågasättandet av det egna förhållande men det att man vågar tala om det är första steget. Kanske det går att rädda om man vågar sätta katten på bordet?

 2. Absolut en bra satsning! Även om jag känner mej som jordens sista och ensammaste singel just nu. Måste väl finnas någon som också känner sej helt misslyckad när det gäller förhållanden.

  • Kära du, du är knappast ensam om att känna så. Tillsammans är vi iallafall lite mindre ensamma. Många känner säkert att de är världens mest ensamma fast dom HAR en partner och det om något är sorgligt. Vi måste hjälpas åt. 🙂

   • ”Många känner säkert att de är världens mest ensamma fast dom HAR en partner och det om något är sorgligt.”

    Att leva tillsammans med någon så är rena tortyren.

    Som 74 år LivsErfaren – med en handfull relationer bakom mig – så känner jag igen det.

    Men alla mynt har två sidor – och av detta har jag lärt mig att ensam kan jag ALDRIG vara med mig själv – bara tillsammans med någon eller några som ej ”taggar”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s