Lemonator och sjukhusliv

Tog lite ledigt från sjukhuset igår kväll och gick på Lemonators jubileumskonsert på Tavastia. Sån nostalgitripp och dessutom en fantastisk konsert. Känner bandet sedan tidigare så efteråt blev det fest i Tavastias legendariska backstage. Riktigt skoj, träffade en massa gamla bekanta från min tid i musikbranschen och rullade hemåt på småtimmarna.

kuva (8)

Nu orkar man sitta här på sjukhuset och uggla ett tag igen. Lite slitna och tilltufsade är vi båda två men överlag vid gott mod. På tisdag har förhoppningsvis bendraget gjort sitt och sen blir det helbensgips och hemfärd. Misstänker dock att det är DÅ den riktiga pärsen börjar, 3-4- veckor hemma med en gipsad och uttråkad 3-åring, det är ingen piknik. Men man får ta skiten vartefter den kommer här i livet. Ha en fin början på veckan allesamman!

kuva (10)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s