#inödochlust

Svenska Yle har just startat ett stort relationsprojekt #inödochlust som i första hand handlar om parförhållanden, separationer skilsmässor. Nu efterlyser vi era historier, hur gick det till då ni skilde er, vad var orsakerna och hur gick det sen?

Du kan läsa om andras erfarenheter HÄR och dela med dig av din egen berättelse helt anonymt HÄR.

2 responses

  1. För att göra en lång historia kort. Otrohet han kunde inte hålla sej borta från andra kvinnor. Älskade honom och har aldrig varit otrogen. Till sist gick det inte längre kunde aldrig lita på honom.
    Nu lever jag ensam och har svårt att lita på män. Har levt ensam länge. Börjar ge upp hoppet att hitta en man som älskar och vill ha bara mej och kan var trogen. Har under åren som singel dejtat och verkar som alla män med någon sorts problem dras till mej. Otrohet verkar tyvärr vara ett alldeles för vanligt skäl till skilsmässor eller att man separerar.

    • Ja, det verkar så. Vet inte om det ökat de senaste åren eller om jag själv bara är i en sån ålder där det börjar dyka upp dylika historier. Men you gotta keep the faith girl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s