Helvetes jävla skit

Igår halkade Uno på golvet hemma och bröt lårbenet. Det blev först ambulansfärd till Jorvs sjukhus och sedan därifrån vidare till Barnkliniken i Helsingfors där han inatt gipsades och hängdes upp i den här ställningen.

20150827-173331-63211329.jpg

Nu väntar 1-2 veckor i den här ställningen på sjukhus, sedan åtminstone lika mycket till hemma i helbensgips. Sen får han lära sig att gå igen. Vet inte riktigt hur vi ska lösa detta men får väl bara ta en dag i taget.

35 responses

  1. Nej men lårbenet, hur lyckade han med det stackarn?! Måste ha varit ett illa fall och tagit något ont… Styrka till er alla! Snart e han på benen igen. Men förstår att tiden kommer bli lång! Då min son var 10 månader bryt han alla ben i armleden. Det var kämpigt för en krypare. Men Unos benbrott e nog värre på alla sätt och vis. Kram!

    • Vidrigt är det såklart för alla – oberoende ålder. 😦 Såg ej då han föll men de lekte med Elaisa och hon sa att han halkade och föll på sidan…tydligen på ett väldigt dåligt sätt för ambulanspersonalen sa att det är väldigt ovanligt att så små barns ben går av, att de är typ gjorda av gummi. Har tydligen gett för mycket mjölk. 😉

      • Ja gamla tanter brukar ju råka ut för lårbensbrott. Han hade nog jäkla otur. Nu krävs det tålamod och mycket kärlek och lite tröstepresenter till sängkanten!

  2. Oj nej! Helt hemskt! Som tur läker barns ben ändå rätt så fort. Det blir många böcker o filmer framöver 🙂 Ork och tålamod önskar jag också till dig.

  3. jag har också en tre-åring och vet hur mycket energi de har i sina små kroppar, så kan tänka mej att en jobbig tid väntar för lille gossen. Låna hem bra böcker från bibban och kämpa på. En kram får du, från en småbarnsmor till en annan, fast jag inte känner dej.

  4. Oj nej, vilken otur! Lyckligtvis är det ju något som läks ändå. Hemma hos oss finns en sexårig olyckssyster (som dock bröt benet redan förra veckan och nu är den största utmaningen att hålla henne någotsånär stilla…)

  5. voi helvetes jävla skit också, int fattade jag att det gick så där illa! Tusen kilo tålamod och sympatier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s