Träninings-paus

Har varit riktigt bra på gång med träningen det senaste året och även njutit av det på många sätt men just nu är jag inte alls på hugget. I de stunderna är det lätt att ens inre kritiker sticker upp sitt fula huvud och börjar säga elaka saker men jag tänker som så att ibland behöver man ha de där perioderna då man helt enkelt är okej med att ge sig själv lite andrum. Tids nog kommer motivationen tillbaka.

Min bästis som är gyminstruktör sa dessutom att det kan vara helt bra att låta kroppen vila ett tag mellan varven så just nu ligger jag lågt och är tacksam för att Uno idag var trött och snuvig efter dagis så jag slapp släpa honom till barnparkeringen och istället kunde ligga på soffan iklädd Den Goda Modern-manteln, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s