”För jag är fi-fi-fi-fi-fi-fi-fi-fi-finlandssvensk…”

Hoppas att ni alla haft en fin helg. Min har spenderats i arbetets och vänners tecken. Uno var på kräftis i helgen och medan de andra barnen åt mer barnvänlig barnmat envisades Uno med att krubba kräftor.

”För jag är fi-fi-fi-fi-fi-fi-fi-fi-finlandssvensk…” 

(Minns ni den låten?)

11880524_10152939924771338_2342811809140727562_n

Nu är det den sedvanliga back to vardagen-angsten som råder men nu känns vardagen faktiskt riktigt välkommen. Rutiner är just vad jag behöver känner jag. Makaronilåda, jumppa och TV, what´s not to like. Puss & kram!

2 responses

  1. Jag har också akut längtan tillbaka till sommarlovet. Trots att vardagen ju är rätt okej den med. Lite ambivalent allt. Men jag tror nog att kag mest angstar över att kag vet att det snart är dags för ett halvår mörker och slask och allt det där… Men man får väl hitta på lite uppiggning när det blir så dags. Ha en bra (arbets)vecka! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s