The trouble with love is…

Nu har det sista avsnittet av En kväll med Anne och Hannah gått ut. I det berättar svenska rockstjärnan Dregen om dagen då hans pappa tog livet av sig och Karin Erlandsson delar med sig av sina erfarenheter av utmattningsdepression. Vill du se det kan du göra det HÄR.

Nu är det dags att lägga det programmet bakom sig och titta framåt mot nya grejer. I höst kommer vi att jobba med ett projekt som handlar om relationer som jag ser jättemycket fram emot. Mitt track record avslöjar ju att jag knappast är en expert på området men allt som handlar om människans innersta längtan fascinerar mig och det ska bli kul.

Som uppvärmning sitter jag och förbereder morgondagens Nöjesfredags-sändning i Radio Vega, i Sommarskivrådet (kl.14-15) har vi denna vecka temat olycklig kärlek så det blir en timme av tårdrypande låtar. Gotta love it.

kelly2

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s