Lägg bort telefonen

Man tänker ju att det vore en självklarhet men antagligen inte eftersom dagis satt upp en sådan lapp på grinden.

telefondagis

4 responses

  1. Jag tänkte lite samma sak, att är det nu inte en självklarhet att man sätter bort telefonen då man för eller hämtar på dagis. Och sen slog det mig att kanske inte för alla föräldrar, och det kan jag ju tycka är sorligt.

    • Man kan ju bara tänka hur kul det är för en själv då man blir ignorerad av någon annan till fördel för någon som är i andra ändan av luren eller för att denne konstant harvar på i sociala medier.

  2. Alltså det är ju fullständigt skandalöst om man surfar på sociala medier eller snarvlar med en kompis då man hämtar sina barn. Man behöver ju vara tillgänglig även för personalen som kanske vill berätta något viktigt från dagen eller inför nästa dag. Däremot finns det ju situationer där man gärna vill hämta sitt barn runt klockan fyra men man behöver vara tillgänglig för sina kollegor fram till fem-sex. Pratar om mig själv nu, jag svarar om chefen ringer, men med lite sunt bondförnuft så klart.

    • Jamen precis, det handlar ju om sunt bondförnuft och alla har vi säkert hamnat ta ett samtal nu eller då, antar att detta riktar sig till dem som gör det hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s