”Programledare börjar skratta i direktsändning”

Ni kommer ihåg då jag berättade om hur jag tappade konceptet i Den Långa Väderrapporten i lördags? Nå, på publikens begäran har nu mina fina kolleger Martin och Cecilia grävt fram eländet så det finns att lyssna på. Jeiii.

Lyssna HÄR.

Läs om eländet HÄR.

Nu ska jag dra något gammalt över mig. Hejdå!

7 responses

    • Nej, speciellt inte i det här hopklippet där vi kunnit samla oss under en låt för eftersnacket. I verkligheten låg jag under bordet och kved av skratt medan Sonja läste klart rapporten. Som tur finns det en off-knapp på mikrofonen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s