Kvällens obligatoriska must sees

Brukar sällan orka engagera mig i alla talangtävlingar som kommer på TV men härom kvällen råkade jag mitt i mitt sappande fastna på America´s got talent där de här gossarna framförde en fantastiskt fin version av Evanescenses låt Bring me to life. Bästa sättet att tillbringa två minuter.

Även den här kvinnan fick mig att sitta med gåshud och öppen mun. America´s got talent indeed. Overkligt trollbindande denna Emily.

Ett svar

  1. Jeeeeep, det var den som kom då samma dag som vi kollade. Hann bara se slutet men den här är ju bara helt suverän. Gaaddääm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s