Helg vs vardag

Jag får ofta frågan om det inte suger att jobba varje lördag men sini nej, det gör det ej. Visst kan det vara trist någon gång om jag missar något kul på fredag men det bästa med att jobba lördag är att jag har måndagarna lediga. Det gör att jag slipper lite av den vanliga söndagsangsten för jag vet att måndag, det är min tid att göra precis vad jag vill.

Idag åkte jag således in till stan i ett försök att döva tomhetskänslan efter helgens bravader och det lyckades riktigt bra – åtminstone för stunden. Thailändsk mat i de bästa av sällskap är inte att förakta.

stan

Nu är jag hemma igen och vardagen som tornar upp sig som en enda lång parad av likadana dagar i all tid och evighet känns knepig att hantera. Kontrasten är så himla stor. Men man får försöka stjäla åt sig lite energi där den finns och harva på.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s