Guldhelg

Har haft en fantastisk helg med jobb, vänner, fest, nya bekantskaper och roliga överraskningar. Speciellt kul var det att hänga med min finaste Catja igår kväll. Vi är ju i princip som varandras partners, hörs varje dag och vet allt – jag menar ALLT – om varandra. Skulle vara förlorad utan den kvinnan.

20150802-204031-74431863.jpg

Igår drog vi till allmänhetens stora förtjusning en repa på stan. Det var en av de där perfekta kvällarna då en massa roligt händer och man mittiallt bara inser att stället stänger och att det är dags att hoppa i en taxi och åka hem.

Nu chips och limu i soffan och imorgon blir det att hasa till gymmet och svettas bort helgens synder. Ha det fint, puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s