2 responses

  1. Hih, har slightly upplevt det där en gång. Eller två… 😉 Så tänkte jag på det där med att vara tacksam som du skrev om i förra inlägget. Hur det kan vara så svårt mitt i det sist och slutligen banala vardagseländet. Hur man gång på gång lovar sig själv bot och bättring när man får höra om stora och riktiga fasligheter. Och hur man likväl gång på gång misslyckas. Men igen så skönt att läsa att jag inte är den enda som gör det. Och bra tips att skriva ner finheterna. Måhända blir dom mer konkreta då, lättare att ”komma ihåg” liksom, när man då t.ex. just vill slänga ner ungarna från balkongen…

    • Jag tror hårt på att praktisera tacksamhet – just för att jag är så risig på det. Och även fast man velat slänga ner kidsen från balkongen så hey, jag gjorde inte det! Bra jobbat och klapp på axeln. Typ. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s