Svettig på Alko

Känns fräscht att hasta in på Alko just före stängningsdags iklädd svettiga jumppakläder och sedan knöla ner en flaska vin i gymväskan. Livet har sina goda stunder.

20150728-203130-73890204.jpg

4 responses

  1. Klaga lagom, du är max 35, du sveper in coolt och är fräsh trots gympasset. Då man (jag) är 45 och fortfarande hoppar in till Alko efter byggjobb/ridning är det bara osmakligt. Får alltid ”pull your Life together” blickarna. Det blir värre 😉

    • Haha! Är dock ganska säker på att blickarna du tror du får är mer i din egen tolkning av andras tankar än vad de egentligen tänker. I själva verket är alla andra också väldigt upptagna med att tänka på vad alla kan tänkas om dem. 🙂

  2. Rolig överraskning att höra dej i nöjesfredag! Att gå till alko i byhåla även som 37åring gör att jag ser mej om och hoppas att inte alltför många bekanta ser mej. Speciellt mitt i veckan känns det nog pinsamt att se tex se sin chef i butikskassan. Alltså i matkön för från matbutiken som hör till alko ser man rakt in i alko. Jo i byhåla finns det folk som inte har nåt vettigt att fundera göra glor från matkön vem som rör sej i spritshoppen. Finns alltså en alko i min byhåla.

    • Kanske det du köper är ”åt en kaveri”, haha. Nämen på riktigt, folk har nu för litet att göra om detta ska vara en stor grej men visst förstår jag känslan du får. Kul att du lyssnade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s