Liten värld

Postade igår samma bild av min absoluta favoritartist Gavin DeGraw på Instagram som i inlägget nedan och imorse märkte jag att hans basist James Cruz laikkat den + några andra av mina bilder! Kanske inte världens största grej enligt många men för mig var det ett kul tecken på hur världen krymper tack vare alla dessa uppfinningar.

Då jag för sisådär 10 år sedan låg hos min kompis i Jeppis och lyssnade på Gavins första skiva skrev man brev till sina idoler, direktkontakt via sociala medier kändes lika troligt som att tyngkraften plötslig skulle upphöra och man skulle flyga till månen.

På vägen till jobbet träffade jag dessutom en Golden Retriver-valp och ikväll blir det after work med några kompisar. All is well. Ha en fin dag!

20150723-111259-40379862.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s