Hem igen

Min semester är över och imorgon lämnar jag kidsen i mina föräldrars ömma vård och bilar ensam hem för att åter traska ner i kolgruvan. Inget fel i det i sig, man får skatta sig lycklig om man har ett arbete som är en ren fröjd att återgå till.

Dessutom vet ju alla småbarnsföräldrar att det här med att semestra med barn är långt ifrån att ligga med en drink i handen och långläsa romaner i solen så ser det nästan som återhämtning att få sitta på Yle och trycka helt ensam, äta lunch utan att först laga småbitar åt någon annan…det var ett tag sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s