Träningsstund har blodsmak i mund

Eftersom vi är så länge här i Vasa är det guld att min pappa lyckats vaska fram ett tillfälligt medlemskap på lokala gymmet som ligger ett stenkast härifrån. Skönt att kunna hålla igång med tränandet någolunda bland alla korvar och öl så man slipper starta från noll sen efter semestern. Dessutom extra lyxigt då man kan fara iväg med någon minuts varsel utan att behöva fixa skötare, alternativt packa ner mellanmål åt barnen, tajma tidtabellen, lämna på barnparkeringen and what not.

Efter några dagar i sus och dus är det dock lite sådär med motivationen…meeen det är bara att hosta upp några ölkorkar, ta sig i kragen och hoppas att hjärtstilleståndet inte tar en. (För säkerhets skull har jag några ICE-numror insatta i telefonen.)

träna2

4 responses

  1. Var på lenkki idag och trodde jag skulle dö. I Berlin fanns inga backar, i Helsingfors finns allt för många. Men ja, hälsningar från en ödessyster. 😀

    • Bra jobbat! Trots att det är tungt så brukar jag tänka att varje stund av aktivitet är hemåt och stärker en, det brukar hjälpa. ”Pain is just weakness leaving your body” – som underbara Bob Harper brukar säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s