Snart, snaaart…

Jag tycker ju att det där med gym-selfies är lite pinsamt så ni får helt enkelt ta mig på orden då jag säger att jag hasade mig till ett Bodypump-pass idag. Jag må vara tråkig men jag har iallafall definierade axlar. Alltid något.

Imorgon startar en veckas husmorsvila då kidsen åker till Uleåborg med sin far för att hälsa på mummi och vaari. Då ämnar jag göra allt det där man ska hinna med på en sommar på en vecka. Målet är att ha sjuklig överdos av ALLT då veckan är över. Rai to the MF rai!

someecard

6 responses

  1. Hanna du är så sjukt uppfriskande! Den där bilden är exakt min måndagsfiilis! Passa på att njuta nu! (Helt som att jag behöver säga det…) kram!

  2. Åh exakt min feelis varje gång mannen kommer hem från sjön 🙂 ”mamma älskar er men nu är pappa hemma igen – hejhej” Hoppas din vecka blir super!! 🙂

  3. Lyckost! 🙂 Här inhiberades nyss pappaveckan som sku vara nästa vecka och gudarna vete om det blir nån sån alls i sommar. Försöker att inte fastna i självömkan vilket är lätt hänt när man drar lasset ensam året om minus nån pappahelg nu som då… Men nog blir det bra ännu! 🙂 Nån dag. 😉

    • Oj fy fan, vilket antiklimax. Kan verkligen tänka mig vilken risig fiilis du får då ditt enda andningshål tas bort. Hoppas verkligen att det ordnar sig med någon annan typ av paus för dig, ingen orkar ju ensam. Ingen. Även du behöver få hjälp och avlastning pronto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s