Från Mummotunneli till tonårshimmeln

Har haft en omtumlande vecka som utmynnade i ett synnerligen varierande veckoslut. Inledde friskt med ett premiärbesök i Mummotunneli för att moikka på en kompis som jobbar där. (För den oinvigda kan jag berätta att det är en enorm terass i centrala Helsingfors där lite äldre vuxna människor träffas, vissa påstår att det är omöjligt att lämna stället utan sällskap om man inte flyr via ventilationssystemet.) Visade sig dock vara helt kul, träffade en del av er läsare och klarade mig ut utan att krypa genom rören.

Nästa dag innebar en djupdykning ner i en helt annan värld då jag eskorterade mina vänners 16-åriga dotter till One Directions konsert på Olympiastadion. Riktigt roligt det också! Sällan får man drägla efter småpojkar och vara ansvarsfull samtidigt.

kuva (34)

Tiotusentals skrikande fans och fyrverkerier…ison maailman meininkii.

kuva (35)

Nu återstår bara att packa ner allt som tre personer behöver för en tre veckors roadtrip…listan är ganska lång men försöker att komma ihåg det jag alltid säger till mig själv efter varje resa: ”Du tog med aaaalldeles för mycket.” Så min plan är att fylla X antal väskor med X antal skit och hoppas på det bästa. Ses i Österbotten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s