One direction

Har lovat att gå på One Directions konsert med en väns dotter då bandet kommer till Helsingfors på lördag. Även om jag alltid haft en soft spot för boybands och kan t.ex. hela Backstreet Boys´ repertoar utantill så inser jag ju att ett generationsskifte har skett och att jag inte är sådär riktigt på kartan vad gäller 1D. (Har iallafall fått lära mig att de kallas så av fansen.)

Borde ju lyssna in mig åtminstone på de största hitsen så jag kan sjunga med och skämma ut mitt 16-åriga sällskap sådär riktigt ordentligt så hon förpassar mig till att vänta i öltältet istället. Där finns säkert heta uttråkade pappor att titta på.

7 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s