Solo-midsommar

Det var ingen sjuklig rusning på gymmet idag direkt!

20150619-194308-70988010.jpg

Eftersom jag ska göra min sista sändning före semestern imorgon är det soffan och en osedd säsong av Nashville som gäller denna midsommarafton vilket verkligen är jätteokej. Lite Vanlig Jävla Lugn Och Ro är aldrig att förakta och jag får fira sommarstarten i de bästa av sällskap imorgon istället.

Ha det så kul gullungar, ta ett gäng snapsar för mig också och då ni vaknar imorgon finns jag där för er på Radio Vega. Hörs då!

6 responses

  1. Gubben sover, ungarna hos sin mommo, och jag får sitta i all sköns ro med min kaffekopp och lyssna på ert midsommarprogram i radion. Tack för trevligt sällskap och glad midsommar! 😎👋👍

  2. Kör liknande program den här midsommaren, för min del blir det säsong 7 av Dexter. Har lärt mig att inte stressa över en massa program eller inte program, skönt ibland att bara vara. Ha en fin semester!

  3. We should get a life, hun. 😉 Om du bara börjar så följer jag efter. Nimimerkki jobbade å frilansjobbade å var pinsamt fräsch å nykter. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s