Fin dag <3

Har haft en helt lysande dag på jobbet. Förutom att min vän, kollega och vapendragare Jukka Isojoki var och hälsade på i Böle så har jag också fått hänga med finaste Sonja Smederevac som kommer att vikariera oss i Lördax i sommar. Blir så glad av alla snälla, smarta och opretentiösa människor. Vi passade på att ta nya pressbilder för sommaren. Man skulle nästan kunna tro att det faktiskt ÄR sommar de 30 sekunder som solen tittade fram bland molnen. Klick.

Foto: Marcus Rosenlund / Yle

Foto: Marcus Rosenlund / Yle

Råkade förresten se att första avsnittet av En kväll med Anne och Hannah utöver de fina tv-tittarsiffrorna även haft över 7000 visningar bara på Arenan, vilket i arenamått mätt är rent guld, speciellt med tanke på att det är fråga om repriser. Inte nog med det, Radio Vegas Facebook-sida gick idag över 4000 likes, inte illa det heller – speciellt för oss gamlingar.

vega-fb

Världens finaste kolleger, världens roligaste jobb. Mycket att glädjas åt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s