dumpad, del2

Tack för alla fina kommentarer och vänliga ord, de gläder mitt gamla hjärta. ❤

Funderade på om jag skulle säga något om detta eller ej men så är ju den här bloggen inget jäkla inredningsforum utan menad som en frizon där man kan dryfta även det mindre vackra i livet så jag tänkte att aiiiivan sama. So sue me. Och kolla vad jag fick av Anne på jobbet idag! 11165121_10152814006691338_427578699483380263_o Att erkänna att man misslyckats är ju sällan sådär superkul men samtidigt inte speciellt farligt. Har märkt att ju mer öppen jag själv är desto större förtroende får jag av andra. Det att man är öppen betyder ju inte (för att citera min älskade Anne) ”att man ska ställa sig på torget och skrika att man har fel i huvu” men att i rätt sällskap våga vara den man på riktigt är och bli accepterad för det får en att växa någon centimeter och själen att dra en suck av lättnad.

Är glad att jag med åren blivit ganska fearless, att jag trots alla smällar och besvikelser ännu är en öppen och snäll människa som vågar försöka och hoppas trots risken att man förväntansfullt dyker i bara för att sedan slå huvudet rakt i en sten och riva upp låren mot bottnen.

Saker och ting går inte alltid som planerat men sen är ju livet inte någon önskekonsert. Men mitt i allt elände…tillsammans är vi iallafall lite mindre ensamma.

8 responses

  1. Att erkänna att man misslyckats hör nog till de större bedrifterna i livet. Du är så fin och modig! Bjuder dig gärna på ett glas vin när jag bara är tillbaka i landet!

  2. Voi Hannah, tråkigt att höra. Kan inte säga annat än att det helt säkert är hans lost och du kommer att få det bättre!
    Också jag har med åldern märkt att det är helt okej att högt säga att allt inte är bra – och plötsligt finns det andra som har liknande erfarenheter, vilket verkligen hjälper att höra. Även gällande att bli dumpad så är du förståss inte ensam! Kram

  3. Alltså Hannah, du är så fantastisk! Din öppenhet har fått mig som varit en så himla sluten och försiktig människa att våga öppna upp mig och att inse att det är helt okej att berätta öppet om allt som ” far fel” I livet. Och man mår så himla mycket bättre av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s