Dumpad

Förutom mommos begravning förra veckan blev jag även dumpad. Hur sugig kombination är inte det? Jag hade nästan glömt bort hur jäkligt det faktiskt känns att bli ratad, bli bortvald…att inte vara tillräckligt. Ett krossat hjärta, det är ingen piknik liksom.

Men nu är det som det är, kanske blir det bättre sen.

sometimes-you-have-to-give-up-on-people-inspirational-quotes

25 responses

 1. Känns skit verkligen. Har försökt börja dejta efter långt förhållande som tog slut och jag har länge mått dåligt efter det. Just nu känns det som jag aldrig kan lita på en man igen. Mina dejtförsök har inte varit många men katastrofala. Har en fin familj och vänner. Får vara glad över det. Men ärligt talat det känns skit att vara ensam inte så kul att vara ensam vid 37. Inte riktigt sådär bara som när man var 19 och gick på krogen. Kämpa på du är inte ensam!

 2. Usch idag lät jag mitt dåliga humör gå ut över mina arbetskompisar fick jättedåligt samvete. Annars är dom mina vänner och vi kommer bra överens. Lovar att vara snäll i fortsättningen brukar inte låta privatlivet gå ut över jobbet. Kunnat ha börjat gråta och vet att mina arbetskompisar tröstat. Inte likt mej alls.

  • Det är för att du är en människa och ingen maskin. Folk förstår mer än man tror, ge dina närmaste en möjlighet att förstå – och var snäll med dig själv också.

 3. Oj nej! Brukar inte kommentera, men herrejestas att bli dumpad är bara så überjävligt. Jag kan trösta dej med att jag själv blev dumpad på alla hjärtans dag för några månader sedan, efter att jag äntligen hade vågat börja vara glad igen över det nya fantastiska förhållandet efter ett längre urdåligt förhållande. Jag upprepar, på alla hjärtans dag. Jag kom över honom genom att fokusera på hans dåliga sidor. Jo, han var kiva och trevlig och alldeles fantastisk, men han slarvade ibland med tandborstningen, han var ganska förtjust i att tala om sig själv och han dumpade mej på alla hjärtans dag. Det funkade! Rekommenderar skarpt! Nästa snubbe är garanterat smartare och bättre på alla sätt och vis!

 4. Aj. Vet hur det känns. Och hur dåligt alla klyschor tröstar när man blivit dumpad. 😦 Fast jag veeet att ingen ju menar illa med dem heller, tvärtom. Tror nog tiden är den bästa medicinen. Och sen nån ny att sätta sin energi på sinom tid. Jag har sen jag separerade för snart fem år hunnit bli dumpad fyra gånger. Två hamnar på separationsråddochkris-kontot. Men två gjorde verkligen påriktigt oerhört ont. 😥 Men jag har å andra sidan återhämtat mig och försökt tänka att eftersom jag några gånger har varit väldigt kär och lycklig så kan jag nog bli det igen. Och såhär efteråt har jag nog insett att männen i fråga kanske inte ändå var männen i mitt liv. Nåt som är svårt att se när hjärtat är krossat. Kram ♡. Modigt att du vågar skriva om nåt såhär känsligt här förresten!

  • Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter! Huh-heijaa, blir helt matt av blotta tanken på allt du varit med om. Velade själv och funderade på om jag skulle säga något eller ej men så är ju den här bloggen inget jäkla inredningsforum utan menat som en frizon där man kan dryfta även det mindre vackra så jag lät det fara bara.

 5. Äh, då var han nog inte värd fina dig! Allt har (väl?) en mening, nu står då dörrarna öppna för nåt ÄNNU bättre! ❤
  Kram på dig! Tur att sommaren ännu ligger framför, med solbrända, svettiga muskler (om de varit på resa till södern då 😉 ). Kanske han stiger framför dig en dag, och bjuder på lite vin. 🙂

  (O Ensamma mamman, tänker ibland på er och undrar hur det går för er, bara så du vet! 🙂 )

  • Melli jag både tänker på och stundvis saknar er som jag kom i kontakt med via bloggen! 🙂 Vi har det ”vanligt” och tycker numera att det är tryggast så. Roligt att läsa att du tänker på oss. Nån dag ska jag återvända till bloggvärlden. Bara jag klurar ut hur och när. Kram på dig!

 6. Nej va kökkö! 😦 Vem vill nu dumpa DIG? Stor tröstekram!

  Det är duplakökkö ifall det finns ingen att skylla på. Ifall ingen gjorde fel. Ifall det var känslorna som sa upp sig. Ifall det var detdär ngt magiskt speciellt som fattades. För ja, detdär känslor, de frågar inte. De har sitt eget liv.

  Men ja, du är superfin, bäst! Glöm aldrig det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s