Pop-up Österbotten

Ni som befinner er i Helsingfors ska absolut inte missa Pop-up Österbotten som startar idag och pågår i dagarna tre främst kring Senatstorget, Salutorget och Esplanaden men också på andra ställen runt om i stan. Fantastiska band och roliga happenings made by österbottningar.

Själv kommer jag att vara programledare på Esplanadens scen idag kl.15-22, imorgon hittar du mig i Radio Vegas monter på Senatstorget mellan 15-20, på lördag är jag igen på Espan lava 11-13 och därefter på Senatstorget. Kom och säg hej om du har vägarna förbi!

Hela programmet för Pop-up Österbotten hittar du HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s