The long day closes

Det har varit en tung men fin dag idag då vi förde vår fina mommo Margit till hennes sista vila i Jakobstad.

kuva (32)

Det var en fin och ljus begravning med sommarpsalmer, solsken och roliga minnen från hennes 94-åriga liv. Samtidigt var det ju nog så sorgligt, speciellt då man såg in i fyra par söndergråtna barnbarnsbarns ögon (nr.5, minstingen Uno fattade ju noll av stundens allvar så han hade bara fiilis och flirtade med gästerna) men då en gammal människa dör så måste man ju ändå mest vara tacksam för alla minnen och det man fått dela tillsammans. Hon lever vidare i de små och jag tror att hon var nöjd med dagen där på sin molnkant.

Vila i frid mommo. ❤

2 responses

  1. Kram på dig! Jobbigt med farväl! 😦 Men tur för alla minnen man har! ❤

    Min 94-åriga farfar svävar också mellan liv och död för tillfället. Det sorliga är att hälften av hans barnbarn och hans barnbarnsbarn inte kommer att närvara på begravningen (hur gärna jag än sku vilja) då det är så långt till Frankrike. 😦 Sku så vilja stöda farmor också, men ja, tur finns det telefoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s