Bilstopp på Riksåttan

Jag och mamma tog en roadtrip till Jakobstad igår för att ordna med de sista förberedelserna inför mommos begravning. På vägen hem började jag fundera vad det är för fel på bilen då den mitt i allt bara segnade ihop tills jag insåg att det på instrumentbrädan stod ”Kilometreja jäljellä — ” Hade mitt i allt kaos glömt att tanka. Hur klåpig får man bli?

Nåväl, som tur hade vi med oss choklad och Svensk Damtidning som vi snott från mommos kämppä så det gick ingen nöd på oss där vi satt och blickade ut över Kyro älv i väntan på undsättning.

20150609-080645-29205033.jpg

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s