You had me at hello

Det har varit en familjefylld helg, igår hängde jag bl.a. med mina brorsdöttrar som tvingade mig på trampolinen. Sexy poledancing, indeed.

kuva 1 (8)

Dessutom lärde de mig hur man hjular. Okej, jag kan ju det i teorin men det är ju inget som vuxna människor gör då de hänger på öl direkt och jag har inte hjulat på typ 20 år…men det gick förvånansvärt bra! Kanske det kan vara veckoslutets utmaning för alla, testa och se om det går? (Rekommenderar dock en viss stretchning före så du efteråt slipper gå omkring och se ut som den gamling du känner dig.)

Idag har jag jobbat och därefter har vi hängt med Catja och hennes pojke. Barnen blev så kära att de inte kunde annat än kasta sig i hennes famn om och om igen. Om ändå även vi vuxna vågade göra detsamma.

kuva 2 (7)

kuva 3 (6)

Dessutom fick Elaisa en personlig videohälsning från sin älskade Robin som ni kan se på min Instagram. Där ser man då, det tar inte länge innan den yngre generationen tassar förbi en. Snart är min enda uppgift att vifta med brödkaveln vid dörren där friarna står på rad.

2 responses

  1. Bästa med barndomen är nog att man lever helt i nuet. Tänk vad skönt att kunna göra det som vuxen utan att hela tiden oroa sej för morgondagen och framtiden. Tänker också att visst skönt med semester men hjälp snart är det höst och vardagen är tillbaka. Tänk om man istället bara njöt och tar dagen som den kommer och inte stressade med tankar att hjälp snart är det slut och vardagen börjar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s