Det stora magplasket

What goes up, must come down…och här ligger jag nu i livets träsk, lerig och eländig efter ett rejält magplask ner i verkligheten. Resor är ju underbara på det sättet att man inser hur stor världen är och hur mycket det finns att upptäcka men jämförelsen med ens egna lilla, trista liv känns ofta som ett rejält njurslag.

Blir ibland så trött på att livet känns som ett evighetslångt bad i en pool där man bara trampar vatten och trampar vatten i ett försök att hålla näsan ovanför vattenytan. Om man mot förmodan lyckas hitta en stege upp ur poolen står man sen där huttrandes med ryggen mot väggen medans man desperat försöker vifta bort sommarmyggen som attackerar en.

Sånt idag. Inget guld direkt.

2 responses

  1. Vet precis vad du menar. När jag och min kaveri var till Köpis här för en tid sen så hade jag ångest redan där, innan vi ens kommit hem!, om hurdan downer det kommer att vara att återvända till vardagen. Och nu har jag ångest, innan sommaren ens riktigt börjat, om hur hösten snart är på oss innan vi hunnit blinka…. Så inga goda råd eller peppande citat härifrån idag, tyvärr, bara lite ”I feel you sistah”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s