Nice i bilder

Fem dagar i Nice, Frankrike med mina bästa vänner, what could possibly go wrong? Nå, ingenting, det var helt guld från början till slut!

kuva 2 (4)

kuva 1 (5)

kuva 1 (6)

På kvällarna drack vi vin och rände runt stan, njöt av alla vackra män, kvinnor, mat och möjligheten att sitta ute och stirra utan att frysa ihjäl.

kuva 4

Min kompis Anna (ovan) har tidigare varit i Nice så hon kände lite folk där från förr vilket var kul. Man får höra om riktiga livsöden av riktiga Nice-bor och dessutom hitta ställen man annars knappast skulle gå till.

kuva 4 (1)

kuva 3 (3)

kuva (30)

Såg roliga spelningar på mystiska barer, bl.a. det här all girl jazz bandet var helt underbart.

kuva 2 (6)

Sen är det ju antingen härligt eller vidrigt att resa med en jumppainstruktör för den halvtimme man har mellan krabbis och nya drinkar hamnar man på bootcamp. Hej hjärtattacken.

kuva 2 (5)

Vi PRATADE, ältade och ventilerade alla till synes betydelselösa detaljer av våra små liv men mest av allt låg vi dubbelvikta av skratt åt all lysande läppä som bara vänner sedan tiotals år tillbaka har.

kuva 3 (2)

Sen for vi hem. Kippande efter andan både av trötthet, glädje och ledsenhet över att det hela var över.

kuva 4 (2)

Tack till Anna, Catja och Tiina – världens coolaste, roligaste och mest empatiska brudar. Hundra poäng även till våra nya franska vänner Alice, Cédric, Emmanuel, Jean-Alain och en massa andra roliga typer som hamnat i vår väg under dessa fem dagar. Puss. Nu ska jag lägga in mig på rehab.

kuva 3 (5)

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s