Vila i frid mommo

Det har varit en ledsam vecka för min mommo gick bort i torsdags.

Trots att det alltid såklart är sorgligt att ta farväl av någon som alltid funnits i ens liv så gick det väl så pass bra som det kan gå. Får man leva tills man är 94, kunna bo hemma in i det sista och fått se fem barnbarnsbarn växa kan man säkert summera det hela som lyckat. Men ledsamt är det ju förstås. Vila i frid mommo.

(Bilden är tagen sommaren 2013.)

(Bilden är tagen sommaren 2013.)

10 responses

  1. Jag beklagar sorgen! Oberoende hur gammal man själv, eller ens mor/farföräldrar är, så är det alltid jobbigt då de går bort. Kram!

  2. Nej så lessamt! 😥 Jag har min mommo, snart 89 år kvar. Men hon blir sämre och sämre och jag bävar så för dem dagen då hon lämnar oss. Även om jag samtidigt inser att det är det naturliga. Men svårt att tänka sig att nån som alltid funnits i ens liv inte längre gör det. Kramar ♡

    • Ja, oberoende hur färdig man än vet att de gamla med livet så är det ju aldrig lätt att släppa taget. Man har ju aldrig upplevt en tillvaro utan dem liksom. Håller tummarna för att din mommo håller sig på fötter ett bra tag ännu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s