”Jag skulle aaaaldrig…”

Det är underligt hur livet går framåt och man aldrig upphör att förundras och förvånas över hur saker och ting förändras, inte minst ens eget förhållningssätt till livets allmänna kaos. I ett skede är man så himla tvärsäker på en sak för att kanske ett år eller två senare komma på sig själv med att ha bytt åsikt totalt.

Det är både skrämmande och uppfriskande att bevittna hur man själv eller någon närstående överraskar sig själv och gör en tvärvändning i livet. Kastar alla ”jag skulle aaaldrig…” överbord och sedan låter det fara bara.

Har själv ganska många gånger fått äta upp mina tidvis självsäkra konstateranden om hur livet ska vara, vad jag själv kan tänka mig eller absolut inte skulle röra vid ens med en pinne. Velar lite mellan om det borde kallas för brist på ryggrad eller personlig utveckling…och det beror såklart på situationen och ämnet. Man är ju inte sämre än att man kan ändra åsikt och våga lite ibland, även om det kanske strider mot tidigare principer. Kanske finner man sig mitt i allt i en situation som man aldrig ens vågat drömma om.

Detta exempel hör nu inte till någon av de stora händelserna i universum men likväl gjorde jag idag en sak som jag för X antal år sedan aaaaldrig trodde att jag skulle göra, nämligen tvätta en dockas hår med schampo i handfatet med två beundrande ögonpar som publik.

(Är det bara jag eller är Barbie betydligt slampigare nu än då jag var liten?)

barbie

5 responses

  1. Jag vet! Nu tror jag att jag lärt mig att ”inget varar för evigt” ifråga om vissa präktiga övertygelser😜 Så himla fint att du tvättade Barbies hår!

  2. Det viktigaste i livet är att ha vänner som glömt vad man aaaldrig kommer att göra. What’s up med typer som kommer ihåg allt från aldrig-listan och som är redo att påminna hur man en gång tänkte? Påminner mig om att jag aldrig ska vara vän med sådana troll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s