Jag <3 iskelmä

Jag måste erkänna en sak för er. Jag diggar iskelmä i smyg. Inte sån där Yölintu-aktig humppa-iskelmä men poppiga artister som Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Jari Sillanpää, Jonne Aaron…. Var gränsen mellan popmusik och modern iskelmä går är egentligen ganska svår att dra men skit i det, musik är musik och imorse då jag körde till jobbet hörde jag den här låten på radion.

Så vacker och sorgsen, komplett med ett pampigt arrangemang och världens mest ledsna människa: Jesse Kaikuranta. Som en dolk i hjärtat, gotta love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s