Ypperlig helg

Som rubriken antyder har jag haft en ypperlig helg som innehållit i princip allt det som en människa behöver: givande arbete, vänner, spänning, vackra vyer, öl och skräpmat. Medan jag sysselsatte mig med att kombinera dessa på olika sätt var barnen på sitt livs första stora fotismatch mellan HJK och Jaro – fin symbolik i.o.m. att dessa lags hemstäder är mig kära.

kuva 3 (1)

kuva 2 (3)

Hann även träffa min kompis Catja – inte bara känd som kvinnan som lärde mig göra kara-armhävningar utan dessutom en självlärd guru på Rubiks kub samt obehagligt vacker. Om hon inte var en så underbar person skulle jag antagligen vara tvungen att vara gruvligt avundsjuk på underverket.

kuva (17)

Vi satt och tänkte tillbaka på tiden innan vi båda hade barn och ondgjorde oss över alla barnfria som inte inser värdet i att ha oceaner med fritid. Sen tog vi skeden i vacker hand och åkte vi hem till våra gnälliga avkommor. Men med en härlig helg i ryggen orkar man så mycket bättre med vardagen igen.

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s