Hemma, halleluja

Nu är vi hemma igen efter X antal dagar på de österbottnisk slätterna. Hur härligt det än är att komma bort känns det alltid fint att komma hem igen också. Barnen uppfärde sig exemplariskt i bilen. Med det menar jag att 432km med enbart en paus och intakta nerver hos samtliga deltagare är att betrakta som en seger.

Tog en endaste (dessutom skrattretande oskarp) bild under min resa och den märkligt men härligt nog av den skyggaste människan jag känner: min underbara vän och kollega Jukka som jag hade nöjet att träffa personligen för en gångs skull.

Jukka

Nu ska jag unna mig en öl och uppdatera mig på allt ljuvligt min digibox bandat under min frånvaro.

Ett svar

  1. Jaa, ni är verkligen ett vinnande par, Jukka och du! Säkert kul att för en gångs skull sitta i samma rum och göra program. Kramar till er båda, Lördax är bara guld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s