Prickig korv

Till råga på allt annat elände denna vecka har Uno fått vattkoppor. Härligt.

vattkoppor

Som tur är mamma på tåget på väg ner och ska hjälpa till med skötandet några dagar innan hon tar med sig barnen till Vasa så han får repa sig ordentligt och jag kan koncentrerar mig på mitt. Så det finns ljus i tunneln!

6 responses

 1. Nää int det å. Jag trodde det va över!!! Vi har också haft sjukstugan uppe här då Saga vaknade imorse med grymma allergier.
  Krya på er och bra att undsättningen är på kommande!

  • Ni har då verkligen drabbats nu! Hoppas han kryar på sig snart! Det lär gå vattkoppor på vårt dagis också och jag har två barn som inte haft det ännu….

   • Vad jag har förstått så finns det lite olika varianter och ju yngre de är då de får dem deso lindrigare är det så kanske inget att vara rädd för – kanske t.o.m. bättre att dra på sig lite smitta?

  • Ja suck – men som tur verkar han inte besväras av dem själv vilket gör saken lättare. Och nu är de i Vasa på evakueringsskötande, sjukligt lyxigt med sån sköthjälp. 🙂

 2. Hoppas det inte blir så jobbigt för honom. Linn hade det så förskräckligt jobbigt. Gjorde ont i modershjärtat. Tur att mommo kommer och hjälper!

  • Verkar lyckligtvis inte vara den smärtsamma sorten trots att han är så prickig att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Ännu bättre är det dessutom då mommo tar barnen med sig och åker till Vasa och jag får BF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s