Eländes elände

Efter jobbet i lördags fick jag det fruktade magsjuke-samtalet och efter det har det varit lite si och så med fiilisen. Vet inte vilket som är värre, att ha magsjuka eller att sitta och känna efter när den månne börjar? Uno var risig på lördag med som tur verkar både jag och Elaisa ha klarat oss tills vidare. (*Vitpeppar-vitpeppar*) Det kändes liksom inte klockrent att kombinera magsjuka, flunssa och mensvärk men som tur slapp jag den värsta av de tre.

Däremot har vi lidit av Nervsläpp Deluxe då vi nu suttit i fyra dagar inom fyra väggar och försökt att inte riva huvudet av varandra. Det finns dock något vackert i att släppa taget och i något skede orkade jag inte ens drömma mig bort utan hängav mig åt mitt öde och – ve och fasa – pysslade och lekte med barnen i brist på bättre sysselsättning.

Efter tre symptomfria dygn känns det dock helt säkert att föra dem till dagis och hämta hem nya bobbor. Haha, får se om det blir en påsk i vessabyttans tecken. Till alla er barnfria har jag bara en sak att säga: wear a condom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s