Annes hjälplinje

Anne är ju alltid guld med speciellt det senaste dygnet har hon levererat platina och chokoregn, först i form av ett besök hemma hos oss igår kväll där hon först outtröttligt orkade leka med de här typerna och efter det ännu agerade terapeut till deras trötta moder.

annebarnen

Idag har hon dessutom varit mitt tekniska stöd på jobbet och bl.a. hittat min borttappade Google kalender (jag vet, jag är ingen brainiac då det kommer till datorer) samt orkat höra på mitt gnäll och gett mig en ny tanke att träna min hjärna med. Vad vore jag utan den kvinnan? Ett vått löv under skottkärrans hjul, typ.

Ett svar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s