Kettlebell-oskulden

Var på mitt livs första kahvakuula-pass idag. Jag vet. Jag hör hur ni fnyser föraktfullt och jag är väl medveten om att gamla tanter och små barn har gjort detta i åratal och att jag antagligen är den sista att bli av med kettlebell-oskulden.

Orsaken till att jag inte vågat testa tidigare är att grenen verkar så brutalt tung men jag antar att alla dessa år av kånkande på två levande kettlebells har gjort sitt för jag lever fortfarande. Annat kan det vara imorgon bitti då jag ska försöka få i backen på bilen.

kuva (9)

6 responses

  1. Jag förlorade min kahvakuula-oskuld för typ tre veckor sen så du är inte ensam! Jag har inte vågat prova med mina lösa axlar, men nu då axeln är opererad och mår ganska bra så vågade jag äntligen och det var ju inte alls så hemskt som jag trodde ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s