Grattis till mig

För alla er andra (med några undantag) är detta en helt vanlig dag men för mig är den speciell ty idag fyller jag år. Denna dag är liksom årsskiftet en tid att reflektera, se tillbaka på det som varit och angsta över framtiden. Trots att jag inser att min tillvaro i dagens läge är långt ifrån klockren är jag samtidigt tacksam för mina välsignelser. Och för att kommentera min vän och kollega, Eva Frantz´s inlägg: det är onödigt att gå omkring och grämas över att byxorna blivit för små då man kan köpa nya som sitter bättre på ens bak. Puss på dig, ha en fin dag!

kuva (7)

12 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s